Al jaren wandelden wij regelmatig langs dit huis tot de mogelijkheid zich voordeed om het te kopen. Bijna 10 jaar hebben wij hier met veel plezier gewoond met onze vier kinderen. Nu zij bijna zijn uitgevlogen, willen wij de ruimte en deze unieke locatie graag delen met liefhebbers van strand, zee en duinen.
De naam NoordWest8 heeft betrekking op het gebied waar wij wonen, het noordwesten van Nederland, op de stevige wind die hier regelmatig waait, en op ons huisnummer.

Wij bieden u een ontspannen verblijf in een luxueuze, ruime kamer, en serveren iedere ochtend een uitgebreid ontbijt.

Wat staat er daarna op het programma?

Uitwaaien of zonnen op het strand, wandelen of fietsen door de duinen, in het voorjaar de kleurrijke bollenvelden bekijken en fotograferen, een dagje Texel? Of een bezoek aan het Marinemuseum, het Dorus Rijkersmuseum, het Atlantikwall Centrum, Fort Kijkduin? 

Op loopafstand vindt u ook de Helderse Vallei, De Klimvallei, kanoverhuur en De Donkere Duinen.

Onze B&B staat in een rustige wijk, gelegen aan het mooie natuurgebied van de Donkere Duinen, de Grafelijkheidsduinen en het Refugium, op loopafstand van het strand.

U verblijft in een ruime kamer die de sfeer van de omgeving ademt: zee, strand, duinen. De eigen badkamer, met douche, wastafel en toilet, is onlangs helemaal vernieuwd.

De tafel waarop wij het ontbijt serveren, is ook prima geschikt om aan te werken als u niet voor vakantie, maar voor uw werk bij ons verblijft. 

Bij mooi weer kunt u aan het eind van de dag lekker bijkomen op uw eigen terras.

Er is parkeergelegenheid op eigen terrein, met de mogelijkheid om uw auto elektrisch te laden (€ 0,39/kWh, laadvermogen 3,7 kW).
Uw fiets kan gestald worden in de inpandige garage.

Uit eten?
Op loopafstand vindt u 2 restaurants, op fietsafstand nog eens 2. Ook in het stadscentrum en op het mooie Willemsoord kunt u terecht voor een gezellig drankje of een diner.

Wij kijken er naar uit om u te ontvangen in NoordWest8. Tot binnenkort?

 

Marieke en Dé Jansen